Incredibil! Polițiștii au lăsat autospeciala în care se afla o tânără de 20 de ani pe calea ferată! Autoturismul a fost lovit de tren!

de | 25.09.2022 21:31 | Eveniment, Național, Știri

Un eveniment șocant s-a petrecut, conform Digi 24, în Colorado. Acolo unde organele oficiale au uitat autospeciala de poliție pe calea ferată. În mașină se afla o tânără de 20 de ani, încătușată. Trenul a lovit din plin autovehiculul, însă, ca prin minune, fata a scăpat cu viață.

Yareni Rios-Gonzalez este numele fetei care, din fericire, este teafără. Ea a fost luată de către polițiști după un eveniment violent în stradă și urcată în autospeciala poliției. În momentul în care aceasta era interogată polițiștii au observat venirea trenului și au fugit, lăsând-o în mașină. linia de cale ferată, potrivit The Guardian.

Fata a reușit să scape, ieșind din mașină, însă acum este internată în spital. Polițiștii sunt acum anchetați.

 

Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Accident spectaculos în Argeș! Șoferița de 21 de ani era beată și în chiloți!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Digi

Ultimele articole