Periplul USR-iștilor prin Pitești a continuat și zilele trecute

de | 24.10.2022 13:30 | Știri, Județean, Pitești, Politic

  • Periplul USR-iștilor prin Pitești continuă!

 

Joi, 20 octombrie și vineri, 21 octombrie, reprezentanții USR au fost în cartierul Prundu.

USR

În ziua de joi au fost prezenți: consilierii locali Violeta German, Sebastian Nedelcu și Ionuț Gherase, iar vineri s-au alăturat echipei USR senatorul Narcis Mircescu și viceprimarul Mihai Mihăilescu.

USR prin Pitești

A fost o acțiune reușită, am discutat cu mulți locuitori din cartierul Prundu și am observat că oamenii sunt deschiși la dialog.

 

Pe lângă problemele generale cu care se confruntă piteștenii, cetățenii din Prundu și-au exprimat nemulțumirile, și anume lipsa locurilor de parcare, bănci insuficiente în anumite zone și neîngrijirea spațiilor verzi, în special toaletarea copacilor.

 

Am luat notă de toate aceste aspecte și le vom discuta în ședințele de CL.

 

De asemenea, vreau să informez piteștenii că vom continua această campanie în fiecare cartier, deoarece aceste acțiuni ne ajută să înțelegem mai bine nevoile specifice ale tuturor piteștenilor,” a transmis Mihai Mihăilescu.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: USR

Ultimele articole