E OFICIAL! România are un nou ministru al Apărării

de | 01.11.2022 09:22 | După locație, După subiect, Național, Politic, Știri

Deputatul PSD Angel Tîlvăr a depus, luni seara, jurământul de învestitură în fucția de ministru al Apărării Naționale.

Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul prin care senatorul a fost numit în funcție.

Amintim că luni după-amiază, președintele PSD Marcel Ciolacu și deputatul Tîlvăr au organizat o conferință de presă. Cu acest prilej, jurnaliștii l-au întrebat pe deputatul PSD dacă faptul că tatăl său a fost șeful Contrainformațiilor Vrancea din securitatea comunistă ar putea reprezenta o problemă pentru numirea sa în funcție, răspunzând că și-ar dori să trăiască într-o țară în care „dosarele de cadre să conteze mai puțin decât munca fiecăruia”.

anghel talvar - E OFICIAL! România are un nou ministru al Apărării

Foto Sursa Zilei

În prima sa declarație de presă,  Angel Tîlvăr a vorbit și despre conflictul din Ucraina.

În momentul în care purtăm această discuție, la estul României există o situație de securitate cauzată de invazia Rusiei lui Putin nejustificată și neprovocată. Aceasta este principala preocupare pe care o avem în acest moment din dorința de a păstra cetățenii acestei țări într-o atmosferă de calm, de normalitate, pentru a-și putea desfășura activitatea în mod pașnic, corect, normal”, a declarat Angel Tîlvar.

Amintim că în urmă cu o săptămână, Vasile Dîncu și-a dat demisia din funcția de ministru al Apărării, susținând unul dintre motive ar fi divergențele dintre el și președintele României, Klaus Iohannis, fiind în „imposibilitatea colaborării cu Președintele României”.

Citiți de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vasile Dîncu și-a dat demisia!

Foto Sursa Zilei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Klaus Iohannis | Marcel Ciolacu | Ucraina | Vasile Dîncu | Vrancea

Ultimele articole