Străzile din Pitești au devenit piste de curse! Șoferi prinși cu 119 km/h!

de | 07.11.2022 16:30 | Știri, Eveniment, Județean, Pitești

În cursul zilei ieri, 6 noiembrie, polițiștii rutieri din Argeș au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în mod deosebit a conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Astfel, organele oficiale din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat, pe strada Nicolae Dobrin din Pitești, un bărbat de 30 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 119 km/h.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

De asemenea, tot în cursul zilei de ieri, 6 noiembrie, În ziua de 06 noiembrie, un bărbat de 53 de ani, din Mioveni, a fost depistat de către polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Topoloveni în timp ce conducea un autoturism, pe DN 7, pe raza localității Călinești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 119 km/h.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

 

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tânăr prins cu droguri, în Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole