anchetaonline.ro

Tânăr prins cu droguri, în Pitești!

de | 07.11.2022 15:49 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Jandarmii argeșeni au prins, în cursul zilei de astăzi, un tânăr în zona nord din Pitești, în timp ce avea droguri asupra lui.

Bărbatul a fost observat de către jandarmi, deoarece avea un comportament ciudat și evita contactul cu oamenii legii. Astfel, jandarmii i-au cerut să se legitimeze și au procedat la controlul corporal preventiv.

Tânărul avea asupra sa o țigară parțial arsă și o foiță de staniol ce conțineau fragmente vegetale de culoare maro, susceptibile a avea efect psihoactiv și psihotrop.

Pe numele bărbatului, jandarmii au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale, conform prevederilor articolului 4, alin. (1) din Legea nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.
Actele întocmite, împreună cu substanțele ridicate în vederea confiscării au fost predate către Brigada de Combaterea a Crimei Organizate Pitești, pentru continuarea cercetărilor”, au transmis jandarmii argeșeni.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: