Forțe noi la Jandarmeria Argeș!

de | 07.11.2022 15:21 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Cinci tineri absolvenți ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica ” Drăgășani fac parte, din această săptămână, din echipa Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș.

Aceștia își vor desfășura activitatea activitatea în structurile de pază, unde vor efectua misiuni specifice alături de jandarmi cu experiență, cu ajutorul cărora își vor perfecționa pregătirea profesionala.

Entuziasmul și încrederea îi caracterizează, aceștia fiind dornici să învețe, iar perseverența, disciplina și responsabilitatea sunt doar unele dintre calitățile care i-au purtat spre o carieră militară.

Comanda inspectoratului le-a urat bun venit și succes în cariera militară, asigurându-i de tot sprijinul necesar în drumul profesional pe care și l-au ales!”, au transmis jandarmii argeșeni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Fată de 16 ani- căutată de polițiști! A dispărut din Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: