Accident rutier cu 3 autoturisme în Argeș! O femeie a suferit traumatisme la nivelul capului și feței!

de | 04.01.2023 18:38 | Județean, Știri

Accidentul rutier s-a soldat cu trei victime, două femei și un bărbat.

Astfel, una dintre victime a fst monitorizată și transportată la spital de către paramedicii SMURD. Este vorba despre o femeie în vârstă de aproximativ 37 de ani, care a suferit traumatisme la nivelul capului și feței și prezintă suspiciune fractură la ambele picioare.

noapte accident - Accident rutier cu 3 autoturisme în Argeș! O femeie a suferit traumatisme la nivelul capului și feței!

Celelalte două persoane au fost preluate de echipajele SAJ.

La locul evenimentului, pompierii asigură măsuri specifice de prevenire și stingere ale incendiilor.

Știre inițială

Un eveniment rutier în care sunt implicate trei autoturisme, s-a produs, în urmă cu doar câteva momente, pe raza localității Coșești, satul Lăpușani.

La fața locului au fost solicitați să intervină pompierii de la Detașamentul Mioveni cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj SAJ.

Către locul solicitării a mai fost solicitat un echipaj SAJ.

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident rutier în Dedulești! A intrat cu mașina în șanț!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Coșești | Mioveni