O primărie din Argeș angajează!

de | 17.01.2023 10:04 | După locație, După subiect, Județean, Lifestyle, Rural, Știri

O primărie din județul Argeș organizează concurs de angajare, în următoarea perioadă, pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor de muncitor necalificat în cadrul compartimentului Edilitar gospodaresc.

Este vorba de Primăria comunei Bughea de Sus.

Candidații trebuie să aibă minim studii generale și o vechime în muncă de 3 ani. De aemenea, sunt specificate și alte condiții necesare pentru ocuparea funcției în cauză: cunostinte de tamplarie, zidarie, sudura, manipulare drujba, manipulare cositoare, disponibilitate pentru lucru în program prelungit în anumite condiţii .

Termenul limită de depunere a dosarelor este 07 februarie 2023, ora 15.00. Pe data de 14 februarie, de la ora 10:00, va avea loc proba practică, iar pe 16 februarie, ora 10:00, se va desfășura interviul.

Vezi AICI detalii privind concursul de angajare.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Angajări din sursă externă la Penitenciarul Mioveni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bughea de Sus | Mioveni