Ana-Maria Sabie: Condițiile favorabile de viață de care ne bucurăm în ultimii ani creează, din păcate, oameni slabi, fără ambiții sau valori !

de | 30.01.2023 09:15 | Lifestyle

 

Absolventă a Facultății de Litere – secția Limbi Moderne Aplicate și a unui masterat în Limbi Moderne și Comunicare Internațională, managerul Ana-Maria Sabie a reușit să transforme înclinațiile și pregătirea profesională într-o carieră. Mai departe, cariera într-un proiect de suflet. Iar proiectul, într-o afacere de succes. Reprezintă tiparul managerului de nouă generație care creează, dezvoltă și aduce plusvaloare exact în domeniul pentru care s-a pregătit întreaga viața. Centrul Libelo, pe care îl conduce cu pasiune și determinare, reunește nu numai un portofoliu amplu de servicii dedicate publicului dornic de perfecționare în utilizarea și aplicarea limbilor străine, ci un nucleu educațional axat pe dezvoltare personală, interacțiune, flexibilitate și rezultate.

 

În fruntea acestui centru respectat al Argeșului, Ana-Maria Sabie începe anul 2023 cu obiective clare care vizează  dezvoltarea afacerii și îmbunătățirea continuă a serviciilor educaționale oferite.

 

Activând în domeniul educației, pasiunea și calitatea îmi ghidează pașii, căci scopul meu este ca centrul Libelo să aducă plusvaloare în viețile celor care beneficiază de cursurile noastre de limbi străine.”

 

Această mentalitate se oglindește, de altfel, în întregul parcurs al tinerei manager către ceea ce a înseamnat înființarea centrului de limbi străine Libelo, dezvoltarea acestuia pe piața educațională, formarea unei echipe de dascăli foarte bine pregătiți profesional și obținerea unor rezultate pe măsura eforturilor și dedicării lor:

 

De-a lungul celor 10 ani de experiență, am avut oportunitatea de a cunoaște și de a forma sute de copii și adulți, în viețile cărora am reușit să aducem un plusvaloare prin învățarea cu succes a mai multor limbi străine și obținerea de certificate Cambridge, recunoscute internațional. ”, explică Ana-Maria Sabie.

 

Privește către acești pași realizați prin multă muncă și anduranță, analizând – în oglindă – una dintre principalele cauze, în opinia domniei-sale, a lipsei de specialiști care impactează acum întreaga societate românească și, anume, exact dispariția cultului muncii. Lipsa acestui exercițiu greu, dar esențial, în rândurile noii generații. Condițiile favorabile de viață de care ne bucurăm în ultimii ani creează, din păcate, oameni slabi, fără ambiții sau valori, este de părere Ana-Maria Sabie.

 

Așa cum șeicul Rashid, fondatorul Dubaiului, a afirmat  «Vremurile grele creează oameni puternici, oamenii puternici creează vremuri ușoare. Vremurile ușoare creează oameni slabi. Oamenii slabi creează vremuri grele.» Astfel că din ce în ce mai puțini tineri apreciază munca sau măcar o tolerează. Există, din fericire, și tineri care fac parte din familii ce i-au crescut și educat cu principii și valori morale înalte și care au devenit adulți foarte bine pregățiți și integri. Felicitări lor și cinste părinților! ”, declară domnia-sa.

 

O evaluare la fel de aplicată demonstrează și atunci când vorbește despre diferențele „competitive” dintre generația de specialiști și manageri a domniei-sale versus cele care au precedat-o. Cea din care face parte, explică Ana-Maria Sabie, are avantajul accesului rapid și din ce în ce mai complex la resursele informaționale, semnificative și cantitativ și calitativ. Contextul economic în care au debutat în antreprenoriat generațiile anterioare a fost însă, la polul opus, marele lor avantaj, pentru că a asigurat o ascensiune mult mai facilă.

 

În prezent, afacerile au fost nevoite să devină mult mai complexe datorită mediului puternic concurențial în care acționeză. ”, este constatarea tinerei manager.

 

Chiar și așa, cu un traseu mai complicat, domnia-sa vede partea pozitivă a momentului în care i-a fost dat să dezvolte și anume cea în care provocările noului model de business au reprezentat nu o piedică, ci un puternic factor motivațional care a determinat-o să se dezvolte personal și profesional, astfel încât să obțină rezultatele pe care le bifează astăzi.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alexandru Sandu: Eu funcţionez pe sloganul: „Fă pentru ceilalți ceea ce tu ai vrea ca ceilalți să facă pentru tine!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ana-Maria Sabie | Argeș

Ultimele articole