Cu 107 km/h prin Pitești! A rămas pieton pentru 90 de zile

de | 27.02.2023 20:40 | Eveniment, Județean, Pitești, Știri

Polițiștii rutieri din Argeș au continuat, în ultimele 24 de ore, acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere și au depistat doi argeșeni care au circulat cu peste 100 km/h.

Astfel, un piteștean de 63 de ani a fost depistat, în ziua de 26 februarie, de către polițiștii Biroului Rutier Pitești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nicolae Dobrin din Pitești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 107 km/h.

Bărbatul s-a ales cu o amendă usturătoare în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

De asemenea, un alt argeșean a fost depistat, în ziua de 26 februarie, de către polițiștii Biroului Rutier Câmpulung. Este vorba despre un bărbat de 31 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Mihăești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 113 km/h.

Argeșeanul s-a ales, de asemenea, cu o amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

 

Foto descriptiv

Sursa Foto ct100.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Gest eroic! O educatoare a ajuns la spital cu arsuri, după ce i-a salvat pe cei mici!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Câmpulung Muscel | DN 73 | Nicolae Dobrin | Pitești

Ultimele articole