Prognoza meteo! Cum va fi vremea marți

de | 28.02.2023 09:07 | După locație, După subiect, Lifestyle, Național, Știri

Prognoza meteo! Cum va fi vremea marți

Temperaturile se vor situa în jurul celor specifice acestei perioade, marți, urmând să fie cuprinse între 2 grade (Bucovina) și 10 grade (în zona Transilvaniei).

Potrivit meteorologilor, ploile și vântul vor continua să își facă apariția în sud, în timp ce la munte vor fi lapoviță și ninsori.

Vreme închisă, în Dobrogea și Bărăgan, însoțită de ploi în unele zone. Valorile vor fi în scădere, față de ziua de ieri, oprindu-se la 7 grade.

În sudul Moldovei și nordul Munteniei vor fi maxim 6 grade, în timp ce în jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina temperaturile vor fi în ușoară creștere.

De asemenea, în nordul Transilvaniei și Maramureș cerul va fi înnorat, dar șansele de precipitații sunt minime. Și în vestul țării va fi cer noros, iar precipitațiile își vor face apariția mai ales în prima parte a zilei.

De asemenea, soarele nu va apărea nici în Transilvania, deși vremea va fi caldă pentru final de februarie, urmând să se înregistreze 10 grade în Târgu Mureș. În Oltenia, temperaturile vor fi în scădere, înregistrându-se maxim 8 grade, dar sunt apropiate de normalul perioadei.

Și în regiunile sudice va fi vreme închisă, iar ploaia și vântul își vor face simțită prezența.

Foto descriptiv Cancan

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole