Flori Ivănescu, legitimată la FC Argeș. A luat bronzul la judo și s-a calificat la Olimpiadă

de | 04.03.2023 20:14 | Județean, Lifestyle, Național, Pitești, Știri

Performanțele în sportul românesc se țin lanț. Florentina Ivănescu, multiplă campioană internațională în concursurile de cadeți și juniori, și-a mai adjudecat astăzi o medalie importantă ce îi asigură calificarea la Olimpiada de la Paris.

Cristian Gentea, primarul Piteștiului, a distribuit postarea publicată de FC Argeș Sport, referitoare la reușita Florentinei Ivănescu, și i-a transmis un mesaj: ”Felicitări! Mult succes în continuare!”.

Sursă foto: Facebook FC Arges Sport

Flori Ivănescu, sportiva noastră, multiplă campioană internațională în concursurile de nivel juvenil, a cucerit medalia de bronz în cadrul Grand Slam-ului de judo (seniori). Evenimentul a avut loc în Uzbekistan.Legitimată la FC Argeș, ea a cedat doar în fața campioanei mondiale en-titre, Megumi Horikawa. Prin prima acestui rezultat, Flori și-a asigurat, în mod matematic, calificarea la Olimpiada de la Paris”, au scris cei de la FC Argeș Sport pe pagina de Facebook.

Foto: Facebook FC Argeș Sport.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

O nouă materie obligatorie va fi introdusă în liceele din România

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea