Recital cameral umanitar, la Filarmonica Pitești

de | 08.03.2023 09:40 | Cultură, Pitești, Știri

  • Un trio redutabil, o vioară Stradivarius și-un violoncel James & Henry Banks

Filarmonica Pitești organizează vineri, 10 martie, de la ora 19:00, la Centrul Multifuncțional, recitalul simfonic extraordinar susținut de pianistul Horia Mihail, violonistul Robert Lakatoš și violoncelistul Dragan Djordjević, anunță autoritatea locală din Pitești pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești

Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a instituției și de pe bilete.ro, prețul unuia fiind de 50 de lei sau 40 de lei în funcție de categoria locului. Pentru elevi și studenți un bilet costă 12,50 lei, respectiv 10 lei, iar pentru pensionari, 25 de lei, respectiv 20 lei. Abonamentele sunt valabile! Concertul are scop umanitar, pentru salvarea vieții Erikăi Andreea Duminică, de 8 ani, diagnosticată cu un tip agresiv și neoperabil de tumoare canceroasă, localizată la tulpina creierului. Erika este fiica lect. univ. dr. Ramona Duminică, de la Facultatea de Științe Economice și Drept de la Universitatea Pitești.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitesti

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Piteșteancă premiată la CANNES! Producția ei, „Contra Timp”/ „Aganist Time”, a luat locul 1

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cannes | Filarmonica Pitești | Pitești | Primăria Municipiului Pitești