Accident rutier în Morărești! Trei bărbați au ajuns la spital!

de | 13.06.2023 08:10 | Eveniment, Județean, Știri

Update

În accident au fost implicate o autoutilitară și un autotren cu remorcă.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 28 de ani, din Polonia, care conducea un ansamblu rutier (cap tractor și semiremorcă), pe DN 7, pe raza localității Morărești, având direcția de deplasare Pitești spre Rm. Vâlcea, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, în curbă la dreapta, în condiții de carosabil umed, ar fi pătruns pe contrasens cu semiremorca, ce a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă din sensul opus de către un bărbat de 28 de ani, județul Bistrița Năsăud.”, transmit reprezentanții IPJ Argeș

În urma evenimentului, au fost identificate trei victime, conducătorul autoutilitarei, precum și pasagerii, respectiv un tânăr de 19 ani, precum și un tânăr de 20 de ani, toți din comuna Zagra, județul Bistrița Năsăud. Ei au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Acestea au fost preluate și monitorizate de către un echipaj SAJ Vâlcea care se afla în zonă.

Din fericire, nu au mai fost victime încarcerate la sosirea echipajelor de pompieri.

Conducătorii autovehiculelor implicate în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

La fața locului s-a asigurat măsurile specifice de prevenire ale incendiilor de către pompieri de la Punctul de Lucru Tigveni.

Echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă a preluat două victime, care în urma primei evaluări se prezintă în următoarele situații: una dintre acestea a suferit răni ușoare, iar cealaltă prezintă leziuni în zonă toracelui.
Cea de a treia victimă a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș sosit în sprijinul echipajului SMURD.

Toți pacienții sunt conștienți și sunt transportați la spital.”, transmite ISU Argeș.

Informații inițiale

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu doar câteva momente.

Din primele informații transmise de ISU Argeș, un autoturism a ieșit în afara părții carosabile în localitatea Morărești.

Pompierii se deplasează cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă.

Totodată, conform informațiilor oficiale, în urma evenimentului posibil o victimă a prinsă în interiorul vehiculului.

 

 

Foto descriptiv.
Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Accident grav la Coșești! Un tânăr și-a pierdut viața!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bistrița | Drumul Național 7 | Morărești | Pitești | Polonia | Tigveni | Vâlcea

Ultimele articole