Constantin Nicolescu – înmormântat în aplauze! Mii de oameni pe ultimul drum al Președintelui

de | 15.06.2023 20:21 | Importante, Județean, Lifestyle, Național, Știri

Astăzi curtea Bisericii de la Rădești a fost plină de oameni. Oameni pe care ”domnul Președinte” Constantin Nicolescu ”i-a slujit” în misiunea administrativă timp de aproape o viață. Acești oameni și-au luat rămas bun de la Constantin Nicolescu oferindu-i un ultim rând de aplauze. Un ultim omagiu pe care toți cei care l-au stimat i l-au făcut.

Câteva mii de oameni au trecut pe la căpătâiul lui Constantin Nicolescu în cele două zile, cât trupul neînsuflețit al acestuia a fost la Capela Bisericii din satul Rădești, comuna Stâlpeni. Oameni de afaceri, primari (aceștia au purtat eșarfele tricolor la slujba de înmormântare), politicieni, șefi de instituții și oameni simpli au fost să-i aducă un ultim omagiu. Printre cei prezenți la slujba de înmormântare au fost: Nicolae Vărăcoiu – fost prim-ministru al României, Viorica Dăncilăr – fost premier al României, Ecaterina Andronescu –  fost ministru al Educației, omul de afaceri George Copos – acesta a venit cu elicopterul, chestorul Ion Stoica, Ion Cârstoiu – fostul prefect de Argeș, Simona Bucura – Oprescu – deputat PSD de Argeș, Constantin Tămagă – fost coleg de partid și senator PSD de Argeș, Ion Mînzînă – președintele CJ Argeș și al PSD Argeș, Marius Nicolaescu și Adrian Bughiu – vicepreședinți CJ Argeș, Cristian Puiu – administratorul județului, Cristian Gentea – primarul Piteștiului și președintele PSD Pitești, Ion Georgescu  – primar Mioveni, Dan Stroe – primar Bradu, Ion Dumitru – primar Albota, Lucrețiu Tudor – city managerul Piteștiului și mulți alții. Peste 200 de coroane au fost aduse ca ultim omagiu.

Inmormantare Constantin Nicolescu.jpeg3 - Constantin Nicolescu - înmormântat în aplauze! Mii de oameni pe ultimul drum al Președintelui Inmormantare Constantin Nicolescu.jpeg1 - Constantin Nicolescu - înmormântat în aplauze! Mii de oameni pe ultimul drum al PreședinteluiEcaterina Andronescu - Constantin Nicolescu - înmormântat în aplauze! Mii de oameni pe ultimul drum al Președintelui

Constantin Nicolescu a fost înmormântat într-o criptă a familiei, iar după slujbă apropiații și colaboratorii au mers la parastas, la restaurantul Victoria din Pitești – unde s-a servit mâncare de post cu dispensă pentru pește. De altfel, aceeași mâncare a fost oferită și la pachete celor care au venit la înmormântare.

Constantin Nicolescu s-a născut în anul 1945. A fost unul dintre oamenii emblematici oameni ai județului Argeș. A fost prefect, a fost președinte al PSD Argeș și al CJ Argeș, fost senator PSD de Argeș și un OM al argeșenilor.

Dumnezeu să-l odihnească între cei drepți!

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

”La ora stabilită vom fi lângă dumneavoastră, șeful nostru!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Constantin Nicolescu