Zilele orașului Mioveni s-au încheiat! Au fost trei zile pline de veselie

de | 03.07.2023 15:30 | Administrație, Județean, Lifestyle, Mioveni, Știri

Zilele orașului Mioveni s-au încheiat. Au fost trei zile cu atmosferă superbă, pline de bucurie și veselie.

la Mioveni

Vineri, în ultima zi din luna iunie, atmosfera a fost deschisă de premierea adolescenților din orașul Mioveni care au împlinit vârsta majoratului.

la Mioveni

Seara au urcat pe scenă, rând pe rând elevii Clubului Copiilor Mioveni, Ansamblul Folcloric Dorulețul, spectacolul încheindu-se cu frumoasa interpretă de muzică populară, Irina Maria Birou.

la Mioveni
Sâmbătă, 1 iulie, distracția și voia bună a continuat cu un super recital susținut de Lidia Buble și Mihai Mărgineanu. Totodată, pe scenă au urcat și elevii Centrului Cultural Mioveni dar și cei ai Clubului Copiilor.
concert la Mioveni
În ultima zi, încă de la primele ore ale dimineții s-a dat start concursului ”Crosul Orașului Mioveni” iar seara a fost dedicată folclorului. Au urcat pe scena din Centrul Civic: Steliana Sima, George Nedelea, Maria Constantin.
Seara s-a încheiat cu unul dintre cele mai de succes grupuri de muzică balcanică din România anilor ’80, GENERIC.
evenimente Mioveni
Reamintim faptul că evenimentul a fost organizat de Centrul Cultural, Primăria orașului și Consiliul Local Mioveni.
IMG 9659 - Zilele orașului Mioveni s-au încheiat! Au fost trei zile pline de veselie
Mulțumim sponsorilor și structurilor implicate în buna desfășurare a evenimentului, Jandarmerie, Poliția Locală, Poliția Națională, ISU, de asemenea colegilor de la Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni”, au transmis reprezentanții Centrului Cultural Mioveni. 

Foto: Centrului Cultural Mioveni


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Ultimele articole