O piteșteancă avea grijă ilegal de 5 bătrâni în propria locuință! Poliția a intrat peste ea!

de | 11.07.2023 18:29 | Eveniment, Importante, Pitești, Știri

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești s-au deplasat, în după-amiaza zilei de 11 iulie, la un imobil din municipiul Pitești.

Polițiștii aveau despre acea locație indicii cu privire la posibila desfășurare de activități specifice de cazare și îngrijire de persoane vârstnice, fără autorizație.

Polițiștii, alături de reprezentanții mai multor instituții cu atribuții de control au găsit în apartamanet 6 persoane, toate cu domiciliul în imobilul în cauză.

A fost vorba despre proprietara imobilului, de 56 de ani, precum și alte cinci persoane, cu vârste cuprinse între 55 și 88 de ani, printre care mama proprietarei imobilului, alte două persoane, de 74 și 78 de ani, puse sub interdicție prin hotărâre a instanței de judecată, pentru care tutorele stabilit este tot femeia de 56 de ani, precum și alte două persoane, de 59 și 55 de ani, ambele cu afecțiuni medicale, pentru care verificările continuă.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de exercitarea fără drept a unei profesii sau activități pentru care legea cere autorizație ori exercitarea acestora în alte condiții decât cele legale, conform art. 348 din Codul Penal.

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite și luarea măsurilor legale care se impun.

Foto descriptiv ziarulincomod.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș: Dosar penal după ce s-a îmbătat bine și s-a urcat la volan!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole