În sfârşit! Se inaugurează cel mai modern sediu de judecătorie din Argeş!

de | 13.03.2024 18:12 | Știri, Administrație

Tribunalul Argeș a anunțat că, la data de 15.03.2024, începând cu orele 10:00, va avea loc ceremonia de inaugurare a noului sediu al Judecătoriei Costești.

judecatoria costesti - În sfârşit! Se inaugurează cel mai modern sediu de judecătorie din Argeş!judecatoria costesti1 - În sfârşit! Se inaugurează cel mai modern sediu de judecătorie din Argeş!

Conform sursei citate, noul sediu va fi situat în Orașul Costesti, strada Progresului, nr. 87, judeţul Argeș, și va fi găzduit cu mândrie într-o clădire nouă și modernă.

judecatoria costesti2 - În sfârşit! Se inaugurează cel mai modern sediu de judecătorie din Argeş!judecatoria costesti3 - În sfârşit! Se inaugurează cel mai modern sediu de judecătorie din Argeş!

Acest eveniment va prilejui nu numai inaugurarea unei bijuterii arhitecturale, ci va marca un nou capitol în drumul spre progres.
Vom avea bucuria de a împărtăși împreună acest moment important, atât pentru comunitatea noastră, cât și pentru întregul sistem judiciar.
În speranța că veți fi alături de noi la acest eveniment, vă mulțumim pentru colaborare.”, transmite sursa citată.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Victorie pentru Pitești! Construcția stadionului ”Nicolae Dobrin” merge mai departe

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: