Poză de album. Ion Mînzînă s-a întâlnit cu Mircea Lucescu

de | 13.03.2024 18:23 | Județean, Lifestyle

Președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, s-a întâlnit astăzi, la aeroportul din București, cu unul dintre oamenii importanți ai fotbalului românesc: Mircea Lucescu (78 de ani). Și uite că președintele n-a ratat ocazia să-și afirme aprecierea și să facă o poză cu ”Il Luce”.

”Il Luce” are în palmares 37 de trofee, el fiind al treilea cel mai titrat antrenor al lumii, după Sir Alex Ferguson şi Pep Guardiola.

Sursă foto: Facebook Ion Mînzînă.

”Toată viața l-am iubit pe Dobrin, dar nu am cum să nu recunosc valoarea unui mare om și antrenor din istoria fotbalului românesc!”, a fost mesajul alăturat pozei cu Mircea Lucescu. Ulterior Ion Mînzînă a adăugat un comentariu în care a precizat: ”Surpriza zilei de astăzi pentru mine! Nu aveam cum sa ratez un instantaneu cu unul din marii antrenori, #IlLuce!”.

Sursă foto: Facebook Ion Mînzînă.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cristian Gentea: Doar nu ne închipuim că 280.000.000 euro au venit la Pitești că suntem noi frumoși, deștepți și devreme acasă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ion Mînzînă

Ultimele articole