A fost inaugurată Baza Sportivă „Viorel Turcu”, în Popești

de | 07.08.2022 10:33 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Politic, Rural

Sâmbătă, 6 august, în localitatea argeșeană Popești a fost inaugurată Baza Sportivă „Viorel Turcu”, eveniment marcat de către autoritățile locale.

La inaugurare s-a aflat deputatul argeșean Simona Bucura Oprescu, alături de deputații Aurel Bălășoiu, Nicolae Pavelescu și Remus Mihalcea, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș Adrian Bughiu, primarul de la Albota, Ion Dumitru, președinte ACOR Argeș, consilierul județean Nicoleta Nicolescu și aleși locali.

viorel turcu - A fost inaugurată Baza Sportivă „Viorel Turcu”, în Popești

Foto Facebook

De asemenea, având în vedere că sâmbătă echipa FC Argeș a sărbătorit 69 de ani de la înființare, membrii Ansamblului Murgulețul din Popești, fani înflăcărați ai alb-violeților, au spus o frumoasă poveste despre dans și despre fotbal pe terenul de sport proaspăt inaugurat, a dezvăluit Simona Bucura Oprescu.

simona bucura baza sportiva - A fost inaugurată Baza Sportivă „Viorel Turcu”, în Popești

Foto Facebook

FC Argeș a împlinit astăzi 69 de ani. La Popești a fost inaugurată o bază sportivă. Asta arată că avem identitate și viitor!
Îl felicit pe domnul primar Ion Mihai de la Popești și echipa unită în jurul său – viceprimarul Cornel Trâncă, Consiliul Local Popești, specialiștii din aparatul propriu al Primăriei – precum și Consiliul Județean!
Datorită acestei echipe comuna Popești respiră viitor!”, a transmis deputatul PSD Argeș, Simona Bucura Oprescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

FC Argeș sărbătorește 69 de ani de la înființare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Nicolae Pavelescu | PSD | Simona Bucura-Oprescu

Ultimele articole