FC Argeș sărbătorește 69 de ani de la înființare

de | 06.08.2022 11:03 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle

Echipa FC Argeș sărbătorește 69 de ani de la înființare, sâmbătă, 6 august. Cu acest prilej, va fi lansat un canal de Youtube în cinstea echipei alb-violeților, unde suporterii vor putea să vadă fragmente din meciurile de fotbal, dar și interviuri cu fotbaliști.

Cu ocazia sărbătoririi celor 69 de ani de existență, deputatul PSD Argeș, Simona Bucura Oprescu, a transmis felicitări echipei care a câștigat două titluri de campioană a României.

Au fost ani cu suișuri și coborâșuri, cu succese și dezamăgiri, dar mai ales de dăruire, pasiune și talent care au făcut istorie în Trivale. Plus, mai presus de toate, magia inegalabilului Dobrin și dragostea necondiționată a suporterilor!
Jucătorii, conducerea clubului și suporterii duc povestea mai departe și continuă să inspire iubitorii sportului cu balonul rotund!
Felicitări domnului primar Cristian Gentea care ne-a redat visul că la Pitești se poate, că FC_Argeș este o echipă mare!

La mulți ani, FC Argeș”, a transmis Simona Bucura Oprescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alertă alimentară! Înghețată retrasă din marile magazine

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Pitești | PSD | Simona Bucura-Oprescu

Ultimele articole