Le-au stricat distracția! Peste 20 de tineri- prinși cu droguri la UNTOLD

de | 06.08.2022 12:08 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

S-au dat amenzi usturătoare în prima zi a festivalului Untold. Oamenii legii au depistat 23 de persoane care au încercat să aducă substațe interzise la festival, fiind date amenzi de 19.000 de lei, iar asta s-a întâmplat în doar câteva ore.

Polițiștii din Cluj au aplicat 18 amenzi în valoare de 17.830 lei și 27 de avertismente, iar jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca au dat 4 amenzi în valoare de 1.100 lei.

De asemenea, oamenii legii nu i-au iertat pe tinerii dornici să se „distreze” cu droguri. Prin urmare, 23 de persoane nu au mai apucat să se bucure de festival, după ce au încercat să intre cu substanțe interzise asupra lor.

Amintim că polițiștii desfășoară activități de prevenire și combatere a consumului ilicit de droguri, prin măsuri active de verificare la festivalul Untold.

Dispozitivul preventiv, integrat de ordine publică din zona festivalului a urmărit verificarea respectării regulilor de comportament, realizarea în siguranță a accesului, precum și gestionarea rapidă a oricăror fapte antisociale. Putem afirma că obiectivul de prevenire a fost atins și nu au fost înregistrate incidente de ordine publică”, au transmis autoritățile.

Foto Stiri de Cluj

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alertă alimentară! Înghețată retrasă din marile magazine

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cluj-Napoca

Ultimele articole