Cinci tineri, căutați de salvamontiști, după ce au plecat pe munte la lăsarea serii

de | 07.08.2022 09:58 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Încă 5 tineri s-au aventurat pe munte cu doar două lanterne, spre lăsarea serii, neținând cont de pericolul la care se expun.

S-a întâmplat sâmbătă seara, când aceștia au pornit din din Calțun, pe poteca Moș Gore (cruce albastra) care ajunge la tunelul Transfăgarașan.

După câteva ore, cei cinci au cerut ajutorul salvamontiștilor argeșeni pentru a ajunge înapoi la autoturismele personale.

Poate totusi, invata cineva, ceva! Nu ai decat doua lumini la cinci oameni, dar iti asumi sa pleci in conditiile in care se întuneca in doua ore, iar tu ai nevoie de 3-4… ce sa mai zicem, ca iar sar haterii? Nu ca ne-ar păsa de ce zic luptatorii de tastatura, dar de multe ori ramanem fara cuvinte…”, a scris Salvamont Argeș pe pagina de Facebook.

În cele din urmă, tinerii au fost găsiți de salvamontiști și au ajuns în siguranță la mașinile lor.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Turist căutat de salvamontiști! S-a pierdut de grupul cu care se afla

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Salvamont | Salvamont Argeș

Ultimele articole