A intrat prin efracție în apartamentul socrilor! Piteștean reținut

de | 09.09.2022 16:23 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Un bărbat de 43 de ani, din Pitești, a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a pătruns prin efracție în apartamentul socrilor lui, la etajul 1 al unui bloc.

Fapta a avut loc joi, 8 septembrie, iar polițiștii au fost sesizați printr-un apel la 112 în legătură cu cele întâmplate, după ce piteșteanul a fost surprins în fapt.

Un echipaj de poliție a ajuns la adresa respectivă, iar bărbatul a fost surprins în interior.

Omul este în divorț cu soția sa, iar potrivit cercetărilor, el a intrat, prin efracție, în apartamentul socrilor săi, pentru a sustrage mai multe documente.

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Mai mult, oamenii legii au emis un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile.

Piteșteanul a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv Observator

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

BLUE AIR – ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ: Dacă aveți bilet până pe 10 octombrie, nu mai veniți la aeroport!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole