A parcat în fața unui supermarket pentru a-și pune produsele în mașină

de | 23.08.2022 18:10 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Ploaia care s-a abătut, luni, asupra mai multor localități din Argeș i-a speriat pe unii dintre cetățeni. Ba chiar, cei mai „sensibili” dintre ei nu și-au lăsat nici măcar …cumpărăturile în ploaie.

Este vorba despre un șofer, care surprins de ploaie chiar atunci când ieșea dintr-un supermarket din cartierul piteșean Prundu, s-a gândit că nu ar fi rău să parcheze mașina chiar la intrarea în magazin, blocând accesul celor care voiau să intre sau să iasă din supermarket. Se pare că omul ar fi recurs la acest gest pentru a evita ca produsele sale să fie udate de ploaia torențială.

Momentul a fost surprins în imagini de către persoanele care se aflau la cumpărături, rămase fără cuvinte. Mai mult, potrivit Epitesti.ro, se pare că unul dintre clienții supermarketului l-ar fi întrebat pe paznic de ce se permite acest gest și dacă i se pare normal, iar acestea ar fi răspuns: „Păi plouă, ce ați vrea să facă?”.

Foto Epitesti.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Scuza șoferilor prinși drogați la volan: „Nu știam că este contrar legislației rutiere”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: