anchetaonline.ro

Au început lucrările de execuție pentru a patra sală de sport școlară din Pitești!

de | 31.10.2022 14:20 | Știri, Administrație, Județean, Pitești

 

Reprezentanții Primăriei municipiului Pitești au anunțat faptul că de astăzi, 31 octombrie 2022, încep lucrările de execuție pentru a patra sală de sport școlară finanțată din fonduri nerambursabile.

Este vorba despre obiectivul de investiții „Sală de educație fizică școlară Școala Gimnazială Nr. 2 – Structură a Școlii Gimnaziale „Tudor Vladimirescu” din cartierul Craiovei.

Municipalitatea precizează de asemenea că proiectul este derulat și finanțat în cadrul Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social, Subprogramul „SĂLI DE SPORT” al Companiei Naționale de Investiții (C.N.I.) S.A. iar valoarea estimată a investiției este de 2.087.541,49 lei fără TVA.

Executantul lucrării este ASOCIEREA COLEN IMPEX S.R.L. & TOPALIS ENGINEERING S.R.L. iar durata de execuție a contractului este de șase luni.

Acest proiect prezintă aceleași caracteristici ca și în cazul primelor trei, aferente școlilor gimnaziale „Tudor Arghezi”, „Adrian Păunescu” și „Nicolae Iorga”: sală de sport modernă, cu o amprentă de 388 de metri pătrați, cu teren de baschet, vestiare, cabinet medical, grupuri sanitare.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vești noi pentru antreprenorii care au aplicat în cadrul programului IMM Agri Food! S-a dat drumul la plăți!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești