A sunat la 112, după ce o fată cunoscută pe internet a ajuns la el acasă

de | 18.07.2022 22:57 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Întâmplare ieșită din comun, în județul Gorj, după ce un tânăr, care și-a dat întâlnire cu o fată cunoscută pe internet, a chemat Poliția.

Mai exact, bărbatul, în vârstă de 24 de ani, a cunoscut fata prin intermediul unei rețele de socializare, au vorbit, iar ulterior a chemat-o la el acasă, neștiind că aceasta era minoră.

Fata, a acceptat, însă când a ajuns la locul întâlnirii, situația s-a schimbat, bărbatul spunându-i că va anunța Poliția.

Între timp, părinții fetei au sunat și ei la Poliție, dând-o dispărută pe fiica lor.

La data de 18 iulie a.c., poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru, au fost sesizaţi prin apelul unic 112, de către o femeie de 30 de ani, din comuna Mătăsari, despre faptul că fiica sa, Panainte Margareta-Rebeca, de 14 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu în timpul nopţii, fără a mai reveni”, a anunţat IPJ Gorj.

După ce a văzut un anunț în presă privind dispariția fetei, tânărul a sunat la 112, spunând că minora se află în locuința lui. Acesta nu va fi cercetat, având în vedere că el a fost cel care a anunțat oamenii legii.

Aceasta a declarat faptul că de la momentul plecării voluntare şi până la depistarea de către organele de poliţie nu a fost victima vreunei infracţiuni, fiind încredinţată familiei. Tânărul respectiv nu a cunoscut faptul că minora avea 14 ani, el fiind şi cel care a sesizat Poliţia în momentul când a văzut un articol în presă”, au mai precizat poliţiştii.

Foto Portal SM

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Miliardarul argeșean Roland Rovența – din nou țintă vie pentru paparazzi!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole