Pleci în Anglia? Zboruri suspendate, după ce canicula a deteriorat suprafața unei piste de aterizare

de | 18.07.2022 22:25 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Canicula generează din ce în ce mai multe probleme. Pe lângă sutele de decese înregistrate în Spania și Portugalia din cauza căldurii, în UK au fost suspendate zborurile pe aeroportul Luton din apropiere de Londra, după ce temperaturile extrem de ridicate au deteriorat o porțiune din suprafața piste de aterizare.

În zona respectivă au ajuns ingineri, fiind făcute lucrările necesare de reparație, pentru ca problema să fie soluționată cât mai repede.

De asemenea, canicula a dat bătăi de cap și Forțelor Aeriene din Anglia, suspendând folosirea uneia dintre baze, de la Oxfordshire, după ce căldura a topit asfaltul pistei.

Amintim că aproape toate țările din Europa se confruntă cu un val de aer tropical, fiind înregistrate temperaturi de peste 40 de grade.

Și în România sunt așteptate temperaturi record în următoarele zile, potrivit meteorologilor.

Foto Credit Aeropuertos del Mundo

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ALERTĂ ANM! „Căldura roșie” – Apocalipsa meteo anunțată pentru 2050 va avea loc această săptămână!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Europa