anchetaonline.ro

Simona Bucura Oprescu: „Femeia trebuie să fie privită ca o resursă importantă”

de | 18.07.2022 21:48 | Știri, După locație, După subiect, Național, Politic

Deputatul PSD Argeș, Simona Bucura Oprescu, a participat, luni, la reuniunea care a celebrat împlinirea a doi ani de când Guvernul României a adoptat Strategia Națională privind implementarea Rezoluției “Femeile, pacea și securitatea” pentru perioada 2020-2023.

Evenimentul a avut loc la Palatul Parlamentului.

simona bucura - Simona Bucura Oprescu: „Femeia trebuie să fie privită ca o resursă importantă”

Foto Facebook

Femeia trebuie să fie privită ca o #resursă, ca o resursă importantă! Ei bine, ce-și dorește România să facă acum și pe viitor cu această resursă?

Spre exemplu, la nivelul MApN numărul posturilor de conducere existente (grade decizionale 1+2) este de 33. Dintre acestea, 93,9% sunt ocupate de bărbați și 6,1% de femei, deși, privind datele academiilor de profil, vedem că adeseori șefi de promoții sunt femeile.

Așadar, dacă femeile fac performanță, mă întreb de ce nu avem aceeași reprezentare și în ceea ce privește funcțiile de decizie?”, a spus Simona Bucura Oprescu.

Deputatul argeșean și-a manifestat încrederea că în viitor în România se va permite și promovarea reală a femeilor.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Simona Bucura Oprescu- prezentă la Simpozionul Slove Muscelene

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Guvernul României | MApN | PSD | Simona Bucura-Oprescu