Succesorul lui Putin a fost otrăvit

de | 18.07.2022 21:14 | Știri, După subiect, Eveniment

Este alertă la Moscova, după ce secretarul Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Nikolai Patrushev, ar fi fost otrăvit cu otravă sintetică.

Evenimentul s-ar fi produs în urmă cu câteva zile, fiind făcut public pe canalul Telegram „General SVR”, care ar fi creat de un fost general al Serviciului de Informații Externe al Rusiei.

Se știe că Nikolai Patrushev s-a simțit rău seara după muncă, aproape imediat după ce a plecat acasă. Securitatea a funcționat rapid, intervenind la el o echipă de de medici”, se anunță pe canalul de Telegram.

Nikolai Patruşev a ajuns la spital, acolo unde a primit îngrjiri medicale, iar ulterior a fost externat.

Cei responsabili pentru tentativa de asasinat nu au fost, încă, găsiți.

Rezultatele analizelor sale au confirmat că substanța toxică era o otravă sintetică. Patrushev a fost salvat prin îngrijiri medicale în timp util și, probabil, o concentrație insuficient de mare a unei substanțe toxice care a intrat în organism prin piele”, scrie canalul de Telegram.

Secretarul Consiliului rus de Securitate este un apropiat al lui Vladimir Putin, fiind văzut ca unul din posibilii înlocuitori al liderului de la Kremlin.

Foto New Lines Magazine

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vladimir Putin provoacă Occidentul: „Dacă vor să învingă Rusia pe câmpul de luptă, să încerce!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Moscova | Nikolai Patrushev | Rusia | Vladimir Putin