anchetaonline.ro

A venit din Dâmbovița la furat de lemne în Argeș

de | 06.09.2022 16:20 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Un tânăr de 29 de ani, din comuna Crângurile, județul Dâmbovița, a fost prins de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Leordeni, în timp ce transporta lemne cu un atelaj, pe DJ 702G, pe raza localității Rătești. Pentru că nu avea documente care să dovedească proveniența legală a lemnelor ori documente de însoțire a transportului de material lemnos, bărbatul a fost sancționat de polițiștii argeșeni.

La fața locului a ajuns și un specialist silvic, care a stabilit să în mijlocul de transport se afla cantitatea de 1,2 mc de material lemnos de esență stejar.

Tânărul din Dâmbovița s-a ales cu o amendă în valoare de 1.000 de lei. Totodată, lemnele au fost confiscate și predate reprezentanților Ocolului Silvic Topoloveni.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident cu victimă la un centru de fier vechi din Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Dâmbovița