„Absolventul” – AZI la Teatrul Alexandru Davila Pitești

de | 28.01.2024 14:30 | Pitești, Lifestyle

Spectacol de cinci stele, în această seară, la teatrul din Pitești.

De la ora 19.00 la Teatrul Alexandru Davila va avea loc spectacolul ABSOLVENTUL, prezentat în premieră la finele săptămânii trecute.

la teatru Pitești

ABSOLVENTUL, adaptare de Terry Johnson, un text bazat pe romanul lui Charles Webb și scenariul filmului de Calder Willingham și Buck Henry, prin aranjament special cu StudioCanal.

Trebuie precizat că vârsta acceptată este de +16.

Spectacolul consacratului regizor Vlad Massaci este povestea unui absolvent de 21 de ani, Benjamin Braddock, care se luptă pentru a se regăsi în caruselul de tentații, emoții și întâmplări caracteristice vârstei. Ce se întâmplă când o femeie nemulțumită de viața sa intră în destinul aproape perfect al lui Ben? Într-o lume a căsătoriilor disfuncționale și a așteptărilor mari, Ben se luptă cu dragostea, ispita și confuzia. Este o piesă clasică, adaptată și reinterpretată pentru a reflecta problemele și perspectivele contemporane. Trebuie precizat faptul că povestea stă la baza filmului care a primit șapte nominalizări la cea de a 40-a ediție a Premiilor Oscar (în roluri principale: Dustin Hoffman și Anne Bancroft).”

Atenție! Acest spectacol conține scene de nuditate și limbaj licențios.
Durata spectacolului este de 1h 40 minute.
Biletele se pot achiziționa de la Agenția teatrală sau accesând linkul https://www.mystage.ro/spectacole/absolventul-4256?af=57

 

Foto: Facebook 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Filarmonica Pitești a anunțat următorul invitat special

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: