ARGEȘ. Bărbat de 45 de ani REȚINUT după ce a distrus mai multe mașini!

de | 28.01.2024 15:45 | Curtea de Argeș, Eveniment

Un bărbat de 45 de ani din Curtea de Argeș a fost reținut de oamenii legii după ce a distrus mai multe mașini.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, privind săvârșirea infracțiunii de distrugere în formă continuată (5 acte materiale), și au reținut un bărbat de 45 de ani, din Curtea de Argeș”, se precizează într-un comunicat de presă transmis de IPJ Argeș. 

Mașinile distruse erau parcate pe strada Elena Cuza din municipiul Curtea de Argeș iar bărbatul a reușit să cauzeze un prejudiciu, în valoare totală de aproximativ 9.500 de lei.

Argeșeanul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în noaptea de 25 spre 26  ianuarie a.c., bărbatul ar fi distrus mai multe componente ale unor autoturisme parcate pe strada Elena Cuza din municipiul Curtea de Argeș, cauzând un prejudiciu, în valoare totală de aproximativ 9.500 de lei.

 

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, se mai precizează în comunicat.

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cazul mână găsită la Dragoslavele! Fiul victimei a fost ARESTAT pentru 30 de zile!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș