Acces gratuit la Untold și Neversea pentru elevii cu nota 10 la BAC!

de | 03.06.2022 14:46 | Știri, Cultură, Național

Elevii care vor reuși performanța de a obține nota 10 la examenul de Bacalaureat 2022 pot beneficia gratuit de bilete la marile festivaluri de muzică, cunoscute deja în toată România: Untold sau Neversea. Anunțul a fost făcut de către organizatorii evenimentelor care au anunțat faptul că absolvenții de liceu vor avea parte de un abonament gratuit pentru 4 zile.

Prin acest demers, organizatorii și-au propus „să susțină performanța în educație și să-i premieze pe cei care iau nota 10 la examenul de bacalaureat”, relatează edupedu.ro.

Astfel, cei care doresc brățara de acces trebuie să ateste rezultatul printr-o copie a unui document care demonstrează obținerea notei finale 10, la examenul de Bacalaureat.

De asemenea, elevii care se vor înscrie la BAC 2022 (atât în sesiunea din vară, cât și în cea din toamnă) și care reușesc promovarea examenului, pot lua abonamente la un preț mult mai mic decât cel standard și vor primi un voucher valoric de 10 euro, anunță organizatorii, conform edupedu.ro.

Foto descriptiv,  media credit: ph-online.ro/ wall-street.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Evenimentul putea devenii tragic dacă în zonă se aflau persoane-Lunca Argeșului!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Untold

Ultimele articole