Accident cu 3 morți și 3 răniți! Un șofer de 78 de ani – vinovat

de | 14.04.2022 09:46 | Știri, După subiect, Eveniment, Național

Un accident rutier grav a avut loc, miercuri noaptea, pe E 85, în localitatea Răcăciuni, Bacău. Tragedia, care s-a produs pe „drumul morții”, așa cum este cunoscută zona respectivă, s-a soldat cu 3 morți și 3 răniți.

accident-grav-bacau2

Accident grav în Bacău- Foto ISU Bacău

Potrivit anchetatorilor, vinovat este un șofer de 78 de ani, care conducea cu 210 km/oră. Reprezentanții IPJ Bacău au transmis că bătrânul se deplasa spre București în momentul în care a pierdut controlul asupra volanului, într-o curbă la dreapta, ajungând într-o mașină condusă de o femeie din Neamț. După ce s-a răsturnat, a lovit un alt autoturism la volanul căruia se afla un șofer de 40 de ani. Mai mult, în urma impactului cu cea de-a doua mașină, a fost acroșat încă un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani.

Șoferul de 78 de ani și doi pasageri din autovehiculul condus de bărbatul de 40 de ani și-au pierdut viața.

accident-grav-bacau

Accident grav în Bacău- Foto ISU Bacău

 

Bătrân de 91 de ani, prins fără permis la volanul unei mașini

Rămânând în același registru, o tragedie similiară putea avea loc miercuri și pe drumurile din Botoșani, acolo unde un bătrân de 91 de ani a fost prins pe D.N. 29 A, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Mai mult, s-a constatat că mașina circula cu număr de înmatriculare fals, nu avea inspecția tehnică periodică și nici asigurarea obligatorie, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Polițiștii Biroului Rutier Dorohoi continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ.

 

 

Foto: ISU Bacău

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Delia | ISU

Ultimele articole