anchetaonline.ro

Accident cu 5 victime, printre care trei copii, pe drumul Craiova-Pitești

de | 30.10.2022 11:09 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național, Pitești

Un accident rutier grav a avut loc sâmbătă seara pe Drumul Expres Craiova-Pitești, la intrarea în oraşul Balş, fiind implicate două autoturisme, conduse de doi bărbați, unul în vârstă de 43 de ani, din municipiul Bucureşti, iar celălalt, în vârstă de 22 de ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj.

Doi adulți și trei copii au fost răniți, în urma impactului. Victimele, conștiente, au fost transportate la spital.

De asemenea, unul dintre șoferi, bărbatul de 43 de ani, a rămas încarcerat, fiind extras cu ajutorul accesoriilor pompierilor.

accident craiova pitesti - Accident cu 5 victime, printre care trei copii, pe drumul Craiova-Pitești

Foto GDS.ro

În urma accidentului produs pe Drumul Expres 12, au rezultat cinci victime, doi adulți și trei copii, toate victimele erau conștiente și cooperante și au fost transportate la CU Balș. La fața locului au acționat echipaje SMURD Balș și Slatina, un echipaj pentru descarcerare din cadrul Detașamentului Slatina și o autospecială de stingere, prevăzută cu accesorii pentru descarcerare. De asemenea, au intervenit și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.
Șoferul unuia dintre autoturisme, în vârstă de 43 de ani, din București, a rămas încarcerat și a fost extras cu ajutorul accesoriilor specific“, au transmis pompierii din Olt.

Oamenii legii au deschis dosar penal, iar cercetările continuă pentru a se stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul rutier.

Foto GDS.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alertă în Argeș! Tânăr de 19 ani dat dispărut

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: