anchetaonline.ro

(VIDEO) Peste 150 de morți la Seul! Cum s-a produs busculada de proporții

de | 30.10.2022 11:42 | Știri, După subiect, Eveniment

Tragedie de proporții la Seul, capitala Coreei de Sud, în timpul unei petreceri de Halloween, care s-a transformat într-o busculadă. A fost prima petrecere organizată de Halloween, fără restricții, după cei trei ani de pandemie, iar oamenii au ajuns să se calce în picioare, la propriu, într-un cartier din centrul capitalei. Potrivit ultimului bilanț, 151 de oameni au murit în busculada formată sâmbătă seara. Printre aceștia se numără și 19 străini.

Oamenii se aflau la un eveniment organizat cu prilejul sărbătorii, într-un local de noapte, unde s-au strâns aproximativ 100.000 de persoane, potrivit AP. Nu se cunoaște cauza exactă, până la această oră, care a condus la producerea acestei tragedii. Una dintre teorii este halucinantă, iar potrivit acesteia, oamenii s-ar fi grăbit să ajungă la un bar din zona respectivă pentru a vedea o vedetă locală.

seul1 - (VIDEO) Peste 150 de morți la Seul! Cum s-a produs busculada de proporții

Conform primelor informații, se pare că mulți au murit sau au fost răniți, după ce au fost zdrobiți de mulțimea care dorea să avanseze pe o stradă îngustă din districtul Itaewon, în apropierea Hamilton Hotel, acolo unde au loc petreceri în Seul.

seul4 - (VIDEO) Peste 150 de morți la Seul! Cum s-a produs busculada de proporții

Foto Digi 24

Foarte multe victime au fost resuscitate în stradă de către medicii și paramedicii care au ajuns cu greu în mulțimea de oameni. Cadavrele celor deja decedați au fost transportate la o sală de sport aflată în zona respectivă, iar acolo vor fi identificate.

Președintele sud-coreean Yoon Suk-Yeol a declarat doliu național după busculada de Halloween. Acesta a vizitat locul respectiv, declarându-se devastat la vederea imaginilor dramatice. Președintele a anunțat că vor fi introduse măsuri pentru a preveni astfel de incidente pe viitor.

ATENȚIE! IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!

Potrivit Libertatea.ro, înainte de anunțul tragediei, foarte mulți oameni povesteau pe rețelele de socializare că zona Itaewon este extrem de aglomerată, astfel încât nu se simțeau în siguranță.

seul2 - (VIDEO) Peste 150 de morți la Seul! Cum s-a produs busculada de proporții

Foto Universul.net

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Castelul Bran a fost închiriat de Elon Musk pentru o peterecere de Halloween

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: