anchetaonline.ro

Șofer de 63 de ani, prins beat criță în Argeș!

de | 30.10.2022 12:34 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Cauza producerii accidentelor mortale este reprezentată, de cele mai multe ori, de inconștiența unor șoferi care aleg să urce la volanul mașinii deși se află sub influența băuturilor alcoolice.

Tragediile care au loc pe șoselele din România sau recomandările polițiștilor nu par să potolească această categorie de conducători auto.

Un șofer, în vârstă de 63, a fost depistat de oamenii legii în timp ce se deplasa în localitatea Morărești, la volanul mașinii, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost verificat cu aparatul etilotest, indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Șoferul a rămas fără permisul de conducere și s-a ales cu dosar penal.

Un alt șofer a fost prins fără permis, pe DN 7C, în Corbeni, în timă ce se afla sub influența alcoolului. Și acesta a rămas fără permis.

Nu consumaţi alcool sau substanțe psihoactive şi nu conduceţi dacă simţiţi că sunteţi obosiţi! Nu folosiți telefonul sau alte dispozitive mobile în timp ce conduceţi, iar pentru a comunica folosiți sistemele hands-free”, recomandă reprezentanții IPJ Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident cu 5 victime, printre care trei copii, pe drumul Craiova-Pitești

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: