anchetaonline.ro

Primarul Nicolae Velcea a fost ales președinte al PSD Ștefănești

de | 30.10.2022 14:06 | Știri, După locație, După subiect, Politic, Ștefănești

Duminică, 30 octombrie, la Ștefănești a avut loc conferința de alegeri a PSD Ștefănești.

La eveniment au participat peste 250 de membri, iar în urma votului primarul Nicolae Velcea a fost ales în funcția de președinte.

psd stefanesti2 - Primarul Nicolae Velcea a fost ales președinte al PSD Ștefănești

De asemenea, la conferință au fost prezenți Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș și al Consiliului Județean, deputatul Simona Bucura Oprescu – secretar executiv al PSD #Argeș, senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, deputații Pavelescu Nicolae și Remus Mihalcea, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș Marius Nicolaescu, primarii Ion Georgescu de la Mioveni și Nicolae Dascălu de la Mărăcineni, consilierii județeni Cristina Popa, Narcisa Nicolescu, Marius Pârvu, Bogdan Bălan, Aurel Iacșa, consilieri locali, secretarii tehnici Ghiorghe Vătășescu, Toma Nicodim și Cristi Funie.

psd stefanesti3 - Primarul Nicolae Velcea a fost ales președinte al PSD Ștefănești

Felicitări și mult succes în activitate primarului Nicolae Velcea și echipei PSD Ștefănești!”, transmite Biroul de Presă al PSD.

De asemenea, tot astăzi au avut loc Adunările Generale de Alegeri ale organizațiilor locale PSD din comunele Mărăcineni, Budeasa și Micești.

În urma votului, primarul Nicolae Dascălu a fost ales în funcția de președinte al PSD Mărăcineni, primarul Nicolae Rachieru a fost ales președinte al PSD Budeasa, iar Nicolae Olteanu a fost ales președinte al PSD Micești.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: