Accident grav pe DN1! Trei persoane au murit, iar alte două sunt în stare critică

de | 05.12.2022 08:00 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Accident deosebit de grav, duminică noaptea, pe DN 1, în localitatea Hula Bradului din județul Sibiu.

Trei autoturisme au fost implicate, iar în urma impactului, trei persoane au murit. Două dintre victime au murit la fața locului, iar cea de-a treia, o tânără de 20 de ani, aflată în stop-cardiorespirator, a fost declarată decedată la UPU Sibiu, manevrele de resuscitare neavând succes.

Alți doi oameni au fost transportați la spitalul din Sibiu, fiind răniți. A șasea persoană, implicată în accident, a refuzat transportul la spital.

În jurul orei 20,45, pe DN 1, km. 293 +500m, Hula Bradului, s-a produs un grav accident de circulaţie soldat cu decesul a 3 persoane şi rănirea gravă a altor 2. În accident au fost implicate 3 autoturisme, în prezent desfăşurându-se cercetări în vederea stabilirii cauzei care a dus la producerea evenimentului. Acest text a fost copiat de pe Ziare.com Accident grav cu trei mașini, pe DN1, în județul Sibiu. Trei persoane au murit, iar două sunt în stare gravă la spital”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Elena Welter.

accident Hula Bradului 1 - Accident grav pe DN1! Trei persoane au murit, iar alte două sunt în stare critică

Foto Ora de Sibiu

Traficul rutier a fost blocat total, noaptea trecută, pe DN1, km 293+500, în zona respectivă.

Au fost alocate mai multe echipaje ale ambulanței și SMURD.

Deocamdată, nu se știe în ce condiții s-a produs accidentul rutier, fiind desfășurate cercetări pentru a se stablili cum a avut loc această tragedie.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Argeș – Pieton strivit de TIR pe trecere!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole