Accident grav pe DN 1! Un tânăr de 23 de ani a murit, după ce a intrat cu maşina într-un pom

de | 08.11.2023 12:50 | Național, Eveniment

Un grav accident  de circulaţie a avut loc în această dimineață, pe DN1, soldat cu moartea unui şofer în vârstă de 23 de ani şi rănirea unei tinere.

Potrivit news.ro, tragicul eveniment a avut loc în zona localităţii Ciolpani din judeţul Ilfov.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri din Snagov împreună cu poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov. De asemenea, la locul accidentul au intervenit și pompierii militari, dar și echipaje medicale.

Potrivit primelor verificări efectuare de polițiști, șoferul autoturismului, un tânăr în vârstă de 23 de ani, în timp ce se deplasa pe DN1, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un copac de la marginea drumului.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că pe DN1, în zona localităţii Ciolpani, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea a două persoane. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri din Snagov împreună cu poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov, iar din primele verificări au constatat că, un autoturism ar fi părăsit partea carosabilă, după care a întrat în coliziune cu un pom, din afara părţii carosabile”, a transmis IPJ Ilfov.

În urma impactului șoferul a murit pe loc, iar o tânără, în vârstă de 23 de ani, aflată pe scaunul din dreapta, a suferit răni grave, fiind încarcerată. Tânăra a ajuns la spital.

Polițiști fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor condițiilor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Echipajele medicale sosite la faţa locului au declarat decesul uneia dintre victime, respectiv conducătorul auto, iar pentru pasagera din auto, se procedează la descarcerare. Poliţişti efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor condiţiilor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, a adăugat IPJ Ilfov

În urma accidentului, traficul rutier a fost restricționat pe banda I a sensului de mers Ploiești-București până la finalizarea cercetărilor la fața locului.

sursă foto observatorulph.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Trei incendii de vegetație uscată, stinse de pompierii argeșeni în ultimele 24 de ore

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DN 1