Accident grav cu 3 români în Italia! Trei muncitori au căzut dintr-o autospecială pentru lucrări la înălțime

de | 15.05.2023 23:55 | Știri, Eveniment, Județean

 

Un accident grav de muncă s-a produs în Italia, în urma acestuia, trei muncitori români au fost grav răniţi.

A fost vorba despre trei bărbați români, cu vârste cuprinse întrede 20, 48 şi 50 de ani, care efectuau lucrări la acoperișul unei magazii de la groapa de gunoi „Area impianti spa” din Jolanda di Savoia.

În timpul lucrărilor, cei trei bărbaţi au căzut dintr-o autospecială pentru lucrări la înălțime, de la o distanță de aproximativ 10 metri.

În urma accidentului, victima de 50 de ani a fost transportat cu elicopterul la spitalul din Cesena, un oraș din provincia Forlì-Cesena, în regiunea Emilia-Romagna.

Totodată, tânărul în vârstă de 20 de ani, a fost transferat la spitalul Maggiore din Bologna. Ambii sunt în prognostic rezervat, transmite presa italiană, citată de stiridiaspora.ro

expressdebanat.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ARGEȘ! A încălcat ordinul de protecție și s-a dus peste tatăl său!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole