Atenție! Se oprește apa în Pitești și la Bradu!

de | 15.05.2023 23:00 | Știri, Administrație, Județean, Pitești

  • Nu uitați să vă asigurați rezerva minimă de apă!

Marţi 16 mai, între orele 8:00 – 16:00, societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în municipiul Piteşti şi comuna Bradu, fiind afectaţi utilizatorii situaţi pe următoarele străzi:

  • strada Petrochimiştilor, de la sensul giratoriu Vamă Piteşti până la Arpechim;
  • DN 65B, de la sensul giratoriu Vamă Piteşti până la magazinul Metro.

Furnizarea apei va fi întreruptă, în urma solicitării OMV Petrom SA, pentru executarea lucrărilor de reparaţii la conductele de apă ale Arpechim.

Ne cerem scuze faţă de abonaţii afectaţi de această oprire şi îi rugăm să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, transmite societatea. 

Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, puteți contacta reprezentanții societății la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237.

Totodată, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile „Lucrări programate‟ sau „Avarii‟.

Apă Canal 2000 SA îşi cere scuze pentru disconfortul creat abonaţilor afectaţi de această oprire.

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

MARȚI. Se oprește curentul în Pitești și în 3 comune din Argeș

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Apă Canal 2000

Ultimele articole