ARGEȘ! A încălcat ordinul de protecție și s-a dus peste tatăl său!

de | 15.05.2023 22:42 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Drăganu au continuat, într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de încălcare a ordinului de protecție provizoriu, și au reținut un bărbat de 35 de ani.

Din cercetările efectuate de către organele de lege, s-a constatat că, bărbatul ar fi încălcat interdicția de a se apropia de tatăl său, stabilită prin ordin de protecție provizoriu, emis de polițiști în noaptea de 13 spre 14 mai.

După administrarea probatoriului, agresorul de 35 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 15 mai, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un argeșean de 34 de ani s-a urcat la volan fără permis! Vezi ce au mai descoperit polițiștii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole