anchetaonline.ro

Accident grav cu 11 victime! A fost activat Planul Roșu

de | 29.06.2022 22:48 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Accident grav, produs miercuri, 29 iunie, pe DN 1A, la Butimanu, în județul Dâmbovița, acolo un microbuz cu persoane și un autoturism au fost implicate.

În urma impactului, au fost rănite 11 persoane, acestea fiind transportate la 3 unități medicale din Capitală:

– 5 au fost preluate de ambulante SAJ.
– 4 de către ambulanțe SMURD.
– 1 persoană a fost preluată de Unitatea de Terapie Intensivă Mobilă ( UTIM).
– 1 persoana preluată de elicopterul SMURD

A fost activat Planul Roșu, având în vedere evenimentul rutier cu victime multiple. Pe durata cercetărilor, traficul rutier a fost blocat.

La sosirea echipajelor de intervenţie au fost identificate persoanele rănite, conştiente, dintre care una rămasă blocată în microbuz”, transmite ISU Dâmboviţa.

Au fost alocate pentru gestionarea evenimentului 9 ambulante SMURD, 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autospeciale de descarcerare, elicopterul SMURD şi o autospecială de terapie intensivă mobilă de la ISU Bucureşti – Ilfov. De la SAJ Dâmboviţa au fost alocate 7 ambulanţe”, au adăugat reprezentanții ISU.

Din primele cercetări, se pare că șoferul autoturismului, un Opel Insigna, s-ar fi angajat într-o depășire riscantă, intrând în coliziune cu microbuzul.

Urmează ca polițiștii să stabilească în mod exact în ce circumstanțe s-a produs accidentul rutier.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cu cât se vor scumpi țigările de la 1 iulie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU | SMURD