anchetaonline.ro

Accident grav cu un microbuz pe autostradă! 7 persoane implicate!

de | 28.10.2022 19:45 | Știri, Eveniment, Național

Un accident rutier grav a avut loc, vineri, pe autostrada A3, în zona localității Gruiu, județul Ilfov! Din primele informații, un microbuz în care se aflau șapte persoane este implicat.microbuz autostrada - Accident grav cu un microbuz pe autostradă! 7 persoane implicate!

Foto antena3.roConform Antena 3, în cursul zilei de azi, pe autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti, la kilometrul 34, în zona localităţii Gruiu, judeţul Ilfov, conducătorul unui microbuz de transport persoane în care se aflau şapte pasageri, care se deplasa pe sensul de mers către Ploieşti, a pierdut controlul volanului şi a lovit parapetul marginal, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

În urma evenimentului, a rezultat rănirea unei singure persoane.

Traficul rutier este blocat pe toate benzile sensului de mers Bucureşti-Ploieşti.

 

Foto antena3.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Val de demisii în Poliţie, după ce s-a aflat că vor ieşi la pensie la 65 de ani!

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare: