Medicul piteştean Adi Petreanu de la „Nasta” a murit în accident

de | 08.10.2023 17:00 | Național, Eveniment, Importante

Un accident mortal a avut loc duminică dimineaţă, pe DN 1, în apropiere de Otopeni. Un bărbat a sfârșit tragic, după ce a intrat cu mașina în structura pasajului căii ferate de pe marginea drumului.

Potrivit antena3.ro, la volan ar fi fost  medicul piteștean Cornel Adrian Petreanu, de la „Marius Nasta”.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri, dar și un echipaj medical. De asemenea, a fost anunțat și Serviciul de Medicină Legală Ilfov.
La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri din Otopeni şi ai Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov, iar din primele verificări au constatat faptul că un bărbat, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 1, în zona km 18, ar fi intrat în coliziune cu structura pasajului căii ferate, aflată de pe partea dreaptă a direcţiei de deplasare.”, a transmis IPJ Ilfov.
Din păcate, pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic, iar echipajul medical deplasat la fața locului a declarat decesul.

Sunt mai multe ipoteze în legătură cu acest accident. Anchetatorii iau în calcul și ipoteza unei sinucideri, din cauza problemelor penale ale acestuia.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

sursă foto antena3.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Unul dintre medicii de la „Nasta” arestaţi pentru mită este fiul unui fost director general de la Dacia

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DN1

Ultimele articole