Piteștean de 33 de ani, prins beat la volan în toiul nopții

de | 08.10.2023 15:52 | Județean, Eveniment

În toiul nopții, un tânăr de 33 de ani, din Pitești, a băut bine şi apoi a plecat cu autoturismul la plimbare. Acum a devenit pieton, dar s-a ales și cu dosar penal.

El a fost depistat în noaptea de 06 spre 07 octombrie, în jurul orei 02:30, de polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, în timp ce conducea un autoturism pe bld. Nicolae Bălcescu.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că a consumat alcool. Deoarece, în urma testării,  a reieșit o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, tânărul a fost dus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului. De asemenea, el s-a ales și cu permisul suspendat.

foto descriptiv bzi.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tânăr de 16 ani, trimis în judecată după ce a tâlhărit mai mulți bătrâni!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole