Accident grav! Două femei au fost spulberate pe o trecere de pietoni

de | 19.07.2022 08:41 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Un accident rutier grav a avut loc, noaptea trecută, două femei fiind spulberate de o mașină, în timp ce încercau să treverseze strada regulamentar, pe o trecere de pietoni.

S-a întâmplat în județul Maramureș, Sighetu Marmației, acolo unde autoturismul ar fi derapat din cauza vitezei foarte mari cu care circula.

Incidentul grav a avut loc în fața unității de pompieri din oraș, prin urmare, angajații ISU au intervenit urgent pentru acordarea îngrijirilor medicale celor două victime.

Una dintre femei a fost rănită grav la cap, iar cealaltă are răni la spate. Ele au fost transportate la spital pentru investigații medicale.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pe numele șoferului care conducea mașina, iar cercetările vor stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Foto Observatornews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

A sunat la 112, după ce o fată cunoscută pe internet a ajuns la el acasă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU