Președintele Palestinei vine în România

de | 19.07.2022 09:06 | Știri, După locație, După subiect, Național, Politic

Preşedintele Palestinei, Mahmoud Abbas, este așteptat în România, marți, 19 iulie. Acesta va ajunge cu prilejul unei vizite oficiale, la invitația președintelui Klaus Iohannis.

Administrația Prezidențială spune că această întrevedere reconfirmă „soliditatea” relaţiei bilaterale, care este „profundă” şi „de lungă durată”.

Președintele Mahmoud Abbas este așteptat la Palatul Cotroceni, unde va discuta cu președintele țării noastre despre posibilitățile de a „ dinamiza şi consolida aspectele sectoriale ale cooperării bilaterale”, insistând pe educație, afacerile interne, dar și pe domeniul economic și comercial.

Se va discuta și despre evoluţiile cu impact regional în Orientul Mijlociu, stadiul şi perspectivele Procesului de Pace (PPOM), situaţia de securitate şi efectele războiului care are loc în Ucraina.

Foto The Times of Israel

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Succesorul lui Putin a fost otrăvit

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Klaus Iohannis | Palestina

Ultimele articole